2020
MVM Okosbútor

Kihirdették az MVM Okosbútor online játék nyerteseit

Tervezte a

Idén is gazdára leltek az Okosbútorok

Hogyan zajlott a verseny?

Érvényes regisztrációval szeptember 21-én 10:00 – 16:00 óra között lehetett játszani. A játékra magyarországi általános- és középiskolás diákok jelentkezhettek. Egy iskolából többen is játszhattak, de egy intézmény csak egy darab okosbútort nyerhetett.

Egy 15 kérdésből álló, scrabble típusú, energetikai és fenntarthatósági témájú online keresztrejtvényt kellett kitölteni és beküldeni. A felkészüléshez a Tudásbázis menüpontban található animációs és videós tartalmak nyújtottak segítséget. A hibátlan megfejtést a legrövidebb idő alatt kitöltő és beküldő játékosok közül az első tíz nyerhette meg az okosbútorok egyikét iskolájának.

A játék napján összesen 397 intézménytől 2153 diák küldött be érvényes megfejtést. 317 hibátlan megfejtés érkezett. A leggyorsabb játékos 1 perc 40 mp alatt töltötte ki és küldte be hibátlanul a keresztrejtvényt. Az első öt leggyorsabb játékos 2 perc alatt töltötte ki és küldte be a hibátlan megfejtést. A legaktívabb iskola a monori József Attila Gimnázium és Közgazdasági Szakgimnázium volt, ahonnan 190 diák küldött be megfejtést.

Az eredményhirdetésre szeptember 24-én került sor.

Mit lehetett nyerni?

Egyet a 10 db, Hello Wood által tervezett és gyártott kültéri, moduláris „KisKígyó” okosbútorból. A bútor 4 modulból áll: 1 db solar panel/bútor, 2 db USB port/bútor, 1 db akkumulátor/bútor. Az okosbútor 10 folyóméter hosszú, acél vázszerkezettel, keményfa borítással és funkcionális ülőfelülettel rendelkezik.

Nyertesek